okt
01
2014

Spændende filmfremvisning – Tilst før og nu

Oplev de store forandringer der er sket i Tilst på 50 år, når den lokalhistoriske forening viser filmene “Vor Kommune” fra 1960´erne og den helt nye “Tilst-filmen 2014″ mandag d. 6. oktober. Fortsæt læsning


6. oktober kl 19.00 i Sognegården:

Præsentation af Tilst-filmen 2014: En gang i 1960’erne havde Henry Schiby premiere på sin film ”Vor Kommune”, som handler om den gamle Tilst-Kasted Kommune før kommunesammenlægningen. Udviklingen tog hurtigt fart, og Tilst blev en vigtig forstad til Aarhus. Formanden for Tilst Kasted Geding Lokalhistoriske Forening, Peter Grosen Andersen, fik i 2013 den gode idé, at vi skulle lave en ”Tilst-film 2014”, som skulle vise byens fantastiske udvikling i de næsten 50 år, der er gået, siden Henry Schibys film så dagens lys. Det er et held, at vi har så mange ældre medborgere, som har fulgt udviklingen med egne øjne, og derfor kan bevidne, at filmene taler sandt.

Vi viser først Henry Schibys gamle film, for at få hukommelsen frisket op. Derefter viser vi Tilst-filmen 2014, der er optaget, mens den danske sommer viste sig fra sin smukkeste side. Når vi ser den, er ingen i tvivl om, hvor meget, der er sket i Tilst. Filmfotografen har lovet at komme, og han vil gerne svare på eventuelle spørgsmål, og han har lovet at tage sin drone med. Vi glæder os meget til at præsentere den nye film for jer.

Der er gratis adgang, og kaffe/the med kage koster kr. 25,00 pr. person.