aug
03
2014

Sommerhilsen fra Tilst Bibliotek

I månedens indspark byder Tilst Bibliotek bl.a. på morgenkaffe, kursus i pyntning af cupcakes og hjælp til den digitale postkasse. Og så er der åbent hver dag fra kl. 7 – vidste I det? Fortsæt læsning


I skrivende stud, er der bagende hedt, men når vi nærmer os september og der forhåbentlig er blevet lidt køligere, bliver der masser af aktivitet på Tilst Bibliotek.

 

Tilst bib 053Vi har et dejligt stort lokale, vi har aviser, computere og hotspot til fri afbenyttelse fra kl 7 hver morgen. Efter vi har flyttet om her i vinter har vi også fået et dejligt langbord, der bare venter på at blive (endnu mere) brugt.

 

Derfor inviterer vi tirsdag den 9.9. kl. 9 alle interesserede borgere i Tilst til morgenkaffe. Vi håber rigtig mange vil bruge en times tid på at udveksle ideer til, hvordan biblioteket kan blive endnu bedre, både som traditionelt bibliotek og som rum for små og store møder og aktiviteter.

Se nærmere invitation i biblioteket og på hjemmesiden.

 

Tilst bib 052Der kommer flere arrangementer i løbet af efteråret. Vi har denne gang fokus på familier som målgruppe. Første arrangement bliver lørdag den 20.9., hvor små og store kan få hjælp til at lave de smukkeste cupcakes. Muffins skal medbringes.

Hent bibliotekernes fælles arrangementskalender, der udkommer i begyndelsen af august.

 

Efteråret bliver også præget af den digitale tidsalder: Hver anden tirsdag kl. 10.30 laver vi et minikursus i, hvordan man håndterer den digitale postkasse. Første kursus bliver tirsdag den 2.9. kl. 10.30 Tilmelding er nødvendig.

Der kommer også et samlet program for IT-kurser i begyndelse af august. Hent det på biblioteket.

 

Tag din ven, din nabo eller din bedstemor med. Det er jeres bibliotek.

 

Med venlig hilsen

Personalet