aug
15
2014

Gademæglerkursus i Tilst

Er du mellem 15 og 25 år og vil du være med til at skabe godt samvær i dit lokalområde eller din skole, så tilmeld dig et gratis kursus i gademægling. Fortsæt læsning


GademæglerGademæglerkurset er et gratis kursus, der er åbent for alle unge mellem 15 og 25 år. Det kan både bruges privat, og i arbejdsmæssig sammenhæng hvis du har interesse for at skulle arbejde med mennesker  – det kan fx være som pædagog, fritidsleder, gademedarbejder, lærer eller lignende.

Informationsmøde d. 18. august
Mandag d. 18. august kl. 20 afholdes der informationsmøde i pavillonen ved AL2bolig (på p-pladsen foran AL2boligs kontorer, Langkærvej 2F). Kom og hør om hvad kurset mere præcist indeholder.
Ønskes yderligere oplysninger – kontakt Jan Andersen på tlf. 6029 4142 eller mail jha@AL2bolig.dk

Uddannelsen i gademægling er delt op i tre moduler:

Trin 1: Konfliktværksted:
Du gennemgår oplæring i at kunne håndtere egne konflikter bedre. Dette trin har fokus på, hvordan deltagerne kan hjælpe sig selv i konfliktsituationer. Dette sker ved at udforske temaer som vrede, triggere, polarisering, fjendebilleder, ekskludering og gruppedynamik, konfliktoptrapning og roller i konfliktsituationer. Der uddeles kursusbevis efter gennemført kursus på 18 timer.

Trin 2: Mæglingsværksted:
Du oplæres i konflikthåndtering for andre. Her lærer du, hvordan man kan bidrage til at andre løser deres indbyrdes konflikt. Du får et kursusbevis som gademæglere efter fuldført kursus på 18 timer.

Trin 3: Instruktørværksted:
Her får du en uddannelse i at lære konflikthåndtering til andre. Du får et kursusbevis som ”Ung instruktør” efter at have gennemgået et tredages kursus. Som ”Ung instruktør” kan du i, samarbejde med en voksen instruktør, afholde konfliktværksted for andre unge.

Gademæglerkurserne arrangeret af Ungdommens Røde Kors. Grundtanken er, at det er de unge selv, der bedst kan ændre de forhold, som fører til konflikt og utryghed I deres område.