tst Idrætsforening

Medlem af DGI Østjyland og tidligere tst 79 er tst idrætsforening den lokale idrætsforening i Tilst og True. Foreningen blev oprettet i 1979 som en sammenlægning af områdets 2 idrætsforeninger, Tilst Boldklub og True-Skjoldhøj Idrætsforening.

TST aktiv centerI årene efter sammenlægningen hørte tst til en af Århus største idrætsklubber med over 4500 medlemmer fordelt på 11 afdelinger.

Hovedbestyrelsen, der tiltrådte i 1988 lagde en slagplan for opførelsen af et nyt klubhus i tilknytning til Tilst Skole og Tilsthallen, der stod færdig i 1980. I januar 1993 kunne klubben så indvie det nye klubhus og 2 nye sportshaller på Tilst Skolevej 13A. Der var her tale om et af de første projekter, hvor privat og offentlig virksomhed gik sammen om udførelse af et byggeri, idet Århus Kommune stod for opførelsen af et bibliotek i tilknytning til skole og idrætscenter. Centret fik navnet tst Aktivcenter.

Foreningen har afdelinger for badminton, bordtennis, fodbold, gymnastik, håndbold, karate, line dance, cykling, løb, senioridræt, svømning, tennis og volleyball.

tst Idrætsforening står også for at organisere sommerferieprogrammet ”tst-uge,” hvor alle idrætsafdelinger vil præsentere deres aktiviteter. Udover det etableres en multibane og beachbane for udviklingshæmmede. Det er et samarbejde mellem tst Idtrætsforening, Tilst Skole og Aktivcenter .

 

tst_cyklingKontakt:
Tilst Skolevej 13 A, 8381 Tilst
86 24 16 72
www.tst-tilst.dk